Magnetisch behangpapier voor toepassing op onze magnetische wand.

Dit papier hecht magnetisch op onze magnetische ondergrond, het “magnetisch behang” en kan in iedere gewenste maat geleverd worden. Er kunnen tot 4 lagen over elkaar heen geplakt worden. Hierdoor kan het moment van opruimen van de oude prints uitgesteld worden, dat scheelt weer kostbare tijd.

ideaal voor: Beurzen, restaurants, point of sale, posters, retail / winkel, sign en evenementen.

Uitgelichte toepassingen

Prijslijst in een etalage

Voor een sjieke kapper maakten we een houten baklijst waarin de magnetische poster gemonteerd kan worden. Omdat er nu geen glas voor zit is de leesbaarheid uitstekend.

Aankondigingen

Niet vastzitten aan een vaste maat? Dat is soms wel zo leuk!
Hier kan de hele wand benut worden om de aankondiging impact te geven. Het magnetisch behang geeft enorme vrijheid om los te gaan.

Museum

Het museum Kennemerland heeft samen met ons een complete wand magnetisch gemaakt. Ieder kwartaal wordt op deze wand een compleet nieuwe tentoonstelling geplakt.
Doordat de behang posters er zo makkelijk afgehaald kunnen worden is het verplaatsen van een afbeelding heel makkelijk.

Wordt creatief!

Een complete puzzel uit magneetbehang? Dat kan! Hier is het magneetbehang nog eens extra gelamineerd omdat het een paar maanden lang door kinderen “behandeld” ging worden.

Prijsinformatie

Meest gevraagde producten

Grootformaat reclameproducten

Fotoservice

Stickers

  • autostickers
  • etiketten op rol
  • stickers in vorm uitgesneden

DTP en grafisch ontwerp service.

Wij maken complete ontwerpen voor je, maar ook passen wij bestaande ontwerpen aan.

De collectie stockfoto’s van Adobe maakt onderdeel uit van onze service. Maar waar nodig verzorgen we ook de fotografie voor je project.

Van een bestaand gescand logo maken wij een haarscherp digitaal bestand voor je. Dit kan op grootformaat (auto’s en spandoeken) gebruikt worden.