Zoek producten Materiaalzoeker

Satijn fotopapier, lichtgewicht 190 gram

Dit harsgecoate papier biedt geweldige printresultaten met een zeer breed kleurbereik en is perfect voor posters, fotografie en kunstreproductietaken. Het lichte gewicht maakt het wel noodzakelijk om bij inlijsten een goede lijst te gebruiken die de print goed klem zet. Hierdoor is voor grote afdrukken bijzondere zorg nodig.

satin posterpapier voor kleurrijke prints

Toepassing

Waar sprankelende felle kleuren gewenst zijn is dit papier de aangewezen weg. De satijn glans zorgt voor een hoog contrast.

Prijzen

Inlijsten

Wordt dit papier ingelijst wordt voor langere tijd of in een grote lijst? Dan adviseren we dit eerst op een 2 mm fotokarton te monteren. Het papier is niet overdreven dik en kan daardoor na verloop van tijd loskomen van de achterwand. Zeker bij glossy papiersoorten is iedere hobbel, plooi of vouw zichtbaar. De hoogste zorg moet dan ook besteed worden aan de behandeling van dit papier.

Op foam monteren

Satijn materiaal kan makkelijk op foamplaat gemonteerd worden, hierdoor onstaat een mooi presentatieobject. Lamineren doet afbreuk aan de satijnglans en adviseren we niet.

Printbreedte

Dit materiaal is voorradig tot 91cm breedte.

Lev: CAN-IJM262