Zoek producten Materiaalzoeker

Afdrukken op kunstof (polypropyleen) onscheurbaar, watervast

Voor menukaarten, visitekaartjes, instructieboeken komt een afdruk op kunstof goed van pas. Het printwerk is watervast en onscheurbaar.

Synthetisch papier, polypropyleen
Levensduur

Een voorjaarsmenu van je restaurant moet toch gauw een paar maanden meekunnen. Door toepassing van waterbestendig polypropyleen kunststof is de levensduur veel korter. Vocht kan er niet in trekken en het materiaal is afneembaar. Mooi: het heeft de uitstraling van papier, niet van plastic.

Reddingsvest
Veiligheid

Als veiligheid voorop moet staan dan wil je wel dat een label zit waar het moet zitten. Daarom vinden onze labels ook toepassing op reddingsvesten en waarschuwingen op machines. Met dit materiaal loop je niet het risico dat het vergaan is op het moment dat het zijn werk moet doen.

Vouwen

De dunnere varianten kunnen door middel van een ril vouwbaar gemaakt worden, zodat de kaart mooi rechtop kan staan. De vouw is echter veerkrachtig en zal graag weer wat open gaan staan.

Prijslijst prints op kunststof polypropyleen

Alle prijzen excl. btw.
Alle prijzen excl. btw.
Alle prijzen excl. btw.
Alle prijzen excl. btw.

Alternatief: een gelamineerde print

Normaal papier kan ook waterbestendig gemaakt worden door lamineren. Wij laten wat laminaat over de rand heen lopen zodat water ook niet aan de zijkant kan binnendringen.

Prijzen gelden alleen voor het lamineren, prints worden apart berekend.

Alle prijzen excl. btw.
Alle prijzen excl. btw.