Zoek producten Materiaalzoeker

Plastificeren, klaar terwijl je wacht in Uitgeest

Drukwerk en posters gaan langer mee na plastificeren. Ook kan er met een whiteboardmarker op geschreven worden. Doordat wij normaliter een extra rand om het drukwerk heen laten zitten is het volkomen waterdicht. Geplastificeerd drukwerk kan een jaar lang buiten gebruikt worden.

Snelservice Uitgeest

Speciaal voor klanten uit de regio Uitgeest zetten we de machines vooraf aan zodat we het plastificeren direct kunnen starten. Bel even om door te geven dat je er aan komt dan hoef je niet te wachten op het opwarmen van de machine.

De randafwerking kan, tot en met A3, rond zijn. Mooi voor menukaarten. We maken dan gebruik van hoesjes voor het lamineerwerk.

Afwerking tot staande kaarten

Een geplastificeerde print kan NIET mooi gevouwen worden. Door het drukwerk te rillen kan er wel een knik in komen, waardoor het mooi rechtop staat. Mooi volledig dubbelvouwen is echter moeizaam door de verende knik.

Prijslijst plastificeren

Alle prijzen excl. btw.
Alle prijzen excl. btw.

Alternatief: een print op kunststof polypropyleen.

Afdrukken op kunstof (polypropyleen) onscheurbaar, watervast

Voor menukaarten, visitekaartjes, instructieboeken komt een afdruk op kunstof goed van pas. Het printwerk is watervast en onscheurbaar.

De dunnere varianten kunnen door middel van een ril vouwbaar gemaakt worden, zodat de kaart mooi rechtop kan staan. De vouw is echter veerkrachtig en zal graag weer wat open gaan staan.

Alle prijzen excl. btw.
Alle prijzen excl. btw.
Alle prijzen excl. btw.
Alle prijzen excl. btw.