Zoek producten

GEKLEURD PAPIER


Toepassing

Gekleurd papier wordt veel gebruikt voor omslagen van verslagen, als materiaal voor (geboorte en trouw) kaarten en uitnodigingen. Gekleurd papier kan ook goed gebruikt worden als tussenblad om hoofdstukken te scheiden in een rapport. Uiteraard zijn ook de knutselaars blij met gekleurd papier.

gekleurd papier Rainbow van drukwerkkwaliteit

Van eenvoudig naar luxe

Rainbow Het bovengetoonde Rainbow is een eenvoudige soort met een matte oppervlakte
Palm Speciaal voor kleine oplagen! Dit merk heeft ook metallics en papieren met een structuur: ook met bijpassende envelopppen, speciaal voor kaarten.
Gmund Een uitgebreide selectie kleuren en structeren. Gezien de minimale afname is dit papier beschikbaar voor wat grotere oplagen

Productie klein formaat printwerk

Onze klein formaat afdrukken worden gemaakt op onze Konica Minolta printers. Constante kwaliteit door zeer hoge maatvastheid en een hoge kleurgetrouwheid. Altijd snel leveren door de aanwezigheid van twee machines

Digitale printer van Minola zoals opgesteld bij Kennemer Printservice
één van onze Minolta printers

Assortiment

Door de opkomst van betaalbare kleurafdrukken wordt gekleurd papier steeds minder gebruikt. Wij hebben hiervan maar een beperkte voorraad maar kunnen alle kleuren in één dag in huis hebben.

Bijpassende enveloppen

Van de selectie Palmpapier kunnen wij gekleurd papier leveren met exact overeenstemmende kleur enveloppen. Dit is voor trouw, rouw- en geboortekaarten erg mooi. Op dit papier kunnen we uiteraard een kleurenafdruk maken.

Witte inkt

Maandelijks komt de vraag: “kan er witte tekst op de uitnodiging gedrukt worden?". NEE! WItte tekst kan alleen maar ontstaan op wit papier. Hierbij is de witte tekst kleur ontstaan door het ontbreken van drukinkt. Het drukken met “witte inkt” is eigenlijk voorbehouden aan de zeefdrukker. Bel voor meer informatie als dit echt gewenst is.

Lev: PAP, PAL

Meest gevraagde producten

Grootformaat reclameproducten

Fotoservice

Stickers

  • autostickers
  • etiketten op rol
  • stickers in vorm uitgesneden

DTP en grafisch ontwerp service.

Wij maken complete ontwerpen voor je, maar ook passen wij bestaande ontwerpen aan.

De collectie stockfoto’s van Adobe maakt onderdeel uit van onze service. Maar waar nodig verzorgen we ook de fotografie voor je project.

Van een bestaand gescand logo maken wij een haarscherp digitaal bestand voor je. Dit kan op grootformaat (auto’s en spandoeken) gebruikt worden.