Foto op aluminium plaat

Voor een prachtige, zwevende, wandversiering monteren wij fotoprints op 3 mm aluminium dibond plaat. Samen met het gekozen ophangsysteem hangt de plaat 1 cm van de wand.

Speciaal effect met metaal oppervlakte

We kunnen de print ook rechtstreeks op het geborstelde aluminium drukken. Hierdoor wordt het wit in de foto doorschijnend gedrukt waardoor de metaalkleur het wit vervangt.

Vooral foto’s met een heel lichte achtergrond laten de kleur van de aluminium plaat mooi doorkomen, foto’s in donkere tinten dekken het metaal meer af. Hoe lichter de tint, hoe sterker de metaalkleur. Kom bij ons live wat voorbeelden bekijken!

foto van een vuurtoren op aluminium plaat waarbij de witte delen met een steunkleur gedrukt zijn
doorschijnende print in combinatie met wit

Inclusief ophangsystemen

Onze plaat leveren we inclusief afstandhouders of ophangplaatjes.

afstandhouders voor wandmontage plaatmateriaal
afstandhouders
ophangplaatje

Optie: luxe ophangframe

Voor de meest professionele presentatie kun je kiezen voor een onzichtbaar ophangframe. Hiermee hangt de print zeer stabiel op een vaste afstand van de wand. Dit frame wordt door ons voor je gemonteerd.

blind ophangframe

De prijslijst geldt voor het printen en leveren, eventueel photoshoppen zit daar niet bij in!

Twee varianten:

** budget: hier is de print direct op de dibond gedrukt en eventueel voorzien van een beschermcoating. ** luxe: de print is eerst op een folie gedrukt en gelamineerd, daarna op de plaat gemonteerd, zeer lange levensduur en goed beschermd tegen mishandeling. Goed geschikt voor openbare ruimten.

Prijsinformatie

Meest gevraagde producten

Grootformaat reclameproducten

Fotoservice

Stickers

  • autostickers
  • etiketten op rol
  • stickers in vorm uitgesneden

DTP en grafisch ontwerp service.

Wij maken complete ontwerpen voor je, maar ook passen wij bestaande ontwerpen aan.

De collectie stockfoto’s van Adobe maakt onderdeel uit van onze service. Maar waar nodig verzorgen we ook de fotografie voor je project.

Van een bestaand gescand logo maken wij een haarscherp digitaal bestand voor je. Dit kan op grootformaat (auto’s en spandoeken) gebruikt worden.