Folders in diverse vouwwijzen

Het drukken van folders is niet moeilijk, het maken van een ontwerp dat precies aansluit op de vouwwijze is dat wel.

Wij hebben ruime ervaring in de layout van folders in 3 of meer slagen, maar ook in kruisslag, hierbij staan sommige paginas zelfs op de kop!

Heb je een eindvorm in gedachte en een begin gemaakt met de opmaak? Neem dan contact op, dan kunnen we kijken hoe we deze zo makkelijk mogelijk kunnen vertalen in de indeling van de folder.

Dit hoeft niet ingewikkeld te zijn bij een dubbelgevouwen folder, maar bij 3 slag of kruisslag kan het nog een hele puzzel worden.

Meer info over ontwerpen: ontwerpservice

Opmaak in Word

Veel drukkerijen sturen klanten met Word-bestanden weg. Dat zullen wij niet gauw doen en komen liever met jou tot een oplossing om toch een mooie folder te kunnen produceren.

Heb je nog helemaal geen ontwerp? Dan maken we dat graag samen met je!

Productie en levertijd

Kleine oplagen van gevouwen folders maken we in eigen huis, hierbij kunnen we goed inspelen op layouts waar nog iets aan aangepast dient te worden. Grotere oplagen voeren we uit in de drukkerij. Hierbij is een perfecte opmaak van groot belang; zodra de drukpers loopt, stopt deze niet meer. Het voordeel van drukken is de veel lagere prijs.

Combinatiekorting

Zowel posters als folders nodig? We maken een aparte aanbieding.

Onderstaande prijzen zijn een indicatie van de kosten voor het printen in snelservice, vergeleken met het drukken. Er zijn ontzettend veel vouwmogelijkheden, teveel om op te noemen eigenlijk, in overleg kunnen we deze aanbieden.

Alle prijzen excl. btw.

Alle prijzen excl. btw.

Alle prijzen excl. btw.

Grote oplagen?

Het heeft een wat langere levertijd, maar als we de folders op de drukpers draaien dan kosten ze flink minder!

Alle prijzen excl. btw.

Meest gevraagde producten

Grootformaat reclameproducten

Fotoservice

Stickers

  • autostickers
  • etiketten op rol
  • stickers in vorm uitgesneden

DTP en grafisch ontwerp service.

Wij maken complete ontwerpen voor je, maar ook passen wij bestaande ontwerpen aan.

De collectie stockfoto’s van Adobe maakt onderdeel uit van onze service. Maar waar nodig verzorgen we ook de fotografie voor je project.

Van een bestaand gescand logo maken wij een haarscherp digitaal bestand voor je. Dit kan op grootformaat (auto’s en spandoeken) gebruikt worden.