Premium matt posterpapier 180 gram

Dit harsgecoate papier biedt geweldige printresultaten met een zeer breed kleurbereik en is perfect voor posters, fotografie en kunstreproductietaken. Het lichte gewicht maakt het wel noodzakelijk om bij inlijsten een goede lijst te gebruiken die de print goed klem zet.

gloss posterpapier voor kleurrijke prints

Toepassing

Waar sprankelende felle kleuren gewenst zijn is dit papier de aangewezen weg. De hoge glans zorgt voor een maximaal contrast.

Prijzen

Inlijsten

Wordt dit papier ingelijst wordt voor langere tijd of in een grote lijst? Dan adviseren we dit eerst op een 2 mm fotokarton te monteren. Het papier is niet overdreven dik en kan daardoor na verloop van tijd loskomen van de achterwand. Zeker bij glossy papiersoorten is iedere hobbel, plooi of vouw zichtbaar. De hoogste zorg moet dan ook besteed worden aan de behandeling van dit papier.

Op foam monteren

Glossy materiaal kan op foamplaat gemonteerd worden, hierdoor onstaat een mooi presentatieobject. Wordt de plaat op een plaats gehangen waar aan de print gezeten kan worden, overweeg dan een matte print te lamineren en dan te plakken, dit is beter bestand tegen krassen en tastende vingers.

Lamineren

Dit materiaal kan na printen in de inkjet uitstekend gelamineerd worden en behoud dan minstens 5 jaar lang de volle kleuren. Ook als de poster in de volle zon hangt.

Printbreedte

Dit materiaal is voorradig in 61cm breedte.

Lev: PAPX-MPG1