Bluebackpapier

Ons bluebackpapier is geschikt voor aanplakbiljetten. Het is voorradig in een breedte van 91cm. Hier kan dus makkelijk een A0 poster uit.

Reclameposters aanplakken met bluebackpapier.

Bij het plakken van reclameposters is er het probleem van de ondergrond. Daar zitten vaak al bedrukte posters onder die dan gaan doorschijnen. Hiervoor zijn de blueback materialen ontwikkeld. Dit postermateriaal heeft een blauwe ondoorschijnende achterkant waardoor je over iedere ondergrond heen kunt plakken.

posters op een aanplakzuil

Hoe plak ik een poster

De meest voor de hand liggende manier is meteen de meest gebruikte manier namelijk met behangplaksel. Maak het plaksel aan volgens het pakje en voeg ook ongeveer 250 gram suiker per pakje behangplaksel toe. Dit zorgt ervoor dat bij regen de poster er niet afdruipt.

Eerst de ondergrond insmeren, poster plakken en daar overheen nog een laag lijm. Dit kun je aanbrengen met een zachte bezem. Kan ook andersom hoor (eerst de poster, dan plakken).

Een alternatieve lijm maak je van: 1 deel bloem 2 delen water en ook Suiker. Het mengsel op het voor zetten en roeren maar tot het dik is. Dan de suiker erbij.

Productie

Kleine oplagen of spoedopdrachten printen wij op onze Colorwave, grote oplagen worden op de drukpers vervaardigd.

de colorwave printer

Lev: CAN